In 1922 sa nascut un vis: MZ-BROTHERS continua legenda...

Bine ati venit

 

 

                                               

 

 

free counters

 

 

 

Din martie 2009, fostul Racer GP Ralf Waldmann si Martin Wimmer, Martina Haeger si sotia sa sunt proprietarii  MZ.  Compania a fost redenumita "Zschopau Motor Works Ltd".

Productia de motociclete va fi viitorul in industria de automobile, spun cei de la MZ.  De asamblarea finala a motocicletelor se ocupa cei de la fabrica germana MZ. De productie a componentelor individuale se ocupa companii straine.

Dezvoltarea de noi modele, experienta angajatilor MZ, inginerilor MZ si o experienta de lunga durata a conducatorului  Ralf Waldmann si Martin Wimmer. aceasta combinatie garanteaza dezvoltarea de produse de inalta calitate, care respecta traditia casei. idei moderne si inovatoare. Desigur, este luata in calcul de dezvoltare confortul si placerea de a conduce.

In prezent, se  produc si se dezvolta mai multe tipuri de motociclete hibrid printre care si scooterele electrice Charly . Personalul si ingineri lucreaza in prezent la dezvoltarea unui scuter electric sau hibrid Emmely cu un motor de 125 cc.  productia este in curs de elaborare.

 

 

 

 

 

 

 

 

    EveryWhereChat Free Flash Chatrooms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website counter

Copyright 2009 Mz-Brothers. All rights reserved